SHEELS BERGEN OP ZOOM

SHEELS BERGEN OP ZOOM Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 38 beoordelingen
8 dec 2019 om 9:00 helemaal perfect! nu voor de 3e keer besteld, levertijd heb ik er graag voor over.
30 nov 2019 om 18:54 eerste keer dat ik hier besteld heb, smaakte niet zo Surinaams als wat ik gewend ben. Jammer genoeg was dit de eerste en laatste keer...
28 nov 2019 om 21:21 Heerlijk gegeten
25 nov 2019 om 8:07 nu voor de 2e keer besteld, 1e keer was helemaal goed, nu viel het tegen. roti kip met weinig smaak en de pannenkoek leek net gaar. ook de door mij bestelde telo met bakkeljauw was op. twijfel of ik nog eens ga bestellen, maar houd te veel van surinaams
22 nov 2019 om 20:38 Ondanks de wachttijd, was het wachten meer dan waard! Heerlijk!
18 nov 2019 om 8:20 totaal t tegenovergestelde van de lekker en goedverzorgde eerste bestelling, viel het deze keer enorm tegen weinig smaak en alles bij elkaar in een bakje gefliā€¦. h
16 nov 2019 om 1:21 Perfect!!
15 nov 2019 om 21:04 Na de slecht ervaring de eerste keer is het wel zo netjes om nu ook te melden dat ik vandaag zeer tevreden was met de bestelling klein foutje het broodje garnalen die ik besteld had was een broodje kip maar deze was ook super Ga zo door
9 nov 2019 om 0:05 Super service. Eindelijk iemand die lekker Surinaams eten kan maken. Een dikke 10 Ik ga zeker vaker bestellen.
4 nov 2019 om 15:52 Wij hebben nu al 3x eten besteld, m.n. roti kip. gewoonweg heerlijk. altijd warm en goed van smaak zoals het hoort. Eindelijk weer n goed adres met surinaams eten!
3 nov 2019 om 9:13 Eten was lekker. Misschien iets te veel aangepast aan de 'Nederlandse' smaak waardoor het voor sommigen wat flauw kan overkomen. Bezorgtijd was aaangegeven op 63 minuten maar dat was met ruim 20 minuten overschreden.
1 nov 2019 om 17:23 Heb heerlijk gegeten. Alleen vond ik de sambal niet erg pittig. Ben de sambal van madam gewend